Skip to main content

Over ons

Over ons

Elly is opgegroeid in de toko van haar ouders en hielp van kleins af aan mee met gerechten koken, in de winkel staan. Daarnaast stond zij graag op de markt om haar vader een handje te helpen. In september 1983 startte Elly, de een na jongste telg van een Indische familie, haar eigen winkel aan de President Kennedysingel in Sittard. Na enkele jaren alleen te werken is Ron begonnen met helpen in de zaak en wisten zij in korte tijd vele klanten aan Toko Elly te binden. De vraag naar Indische producten groeide in die tijd gestaag.

In de loop der jaren werd het assortiment steeds uitgebreider en waren het vooral de ingrediƫnten die gretig aftrek vonden. In 1993 is Toko Elly verhuist naar de huidige locatie aan de Paardestraat. Nu zijn het vooral de kant & klaar maaltijden, snacks en kruidenmixen die het de klanten gemakkelijk maken. U vindt bij ons naast de originele Indische producten ook Japanse, Thaise, Chinese en Antilliaanse artikelen.

De vraag naar haarcosmetica, vlechtharen en dreads was een reden dit aan het assortiment toe te voegen om ook hierin aan de wensen van klanten te voldoen. Tegenwoordig is de vraag naar echt haar gestegen en ook daarvoor komen mensen van ver naar Toko Elly.

Kortom Toko Elly is al jaren een betrouwbare naam in Limburg voor al uw oosterse producten.

Openingstijden

Zondag t/m dinsdag
Gesloten
Woensdag t/m vrijdag
9.00 - 18.00
Zaterdag
9.00 - 17.00

Contact

Adres

Toko Elly
Paardestraat 51A
6131 HB, Sittard

Bekijk op de kaart

Iedere vrijdag staan wij op de weekmarkt van Heerlerheide, op het Corneliusplein. Ook hier verkopen wij onze handgemaakte gerechten.

Bekijk op de kaart