Skip to main content

Assortiment

We werken er nog aan om ons assortiment op de website te zetten. We hebben dan ook een uitgebreid assortiment indonesische (non-)food producten. Wilt u weten of wij hebben wat u nodig heeft? Bel ons dan.

Non-food

Voor de bereiding van onze ingrediĆ«nten beschikken wij uiteraard over het benodigde kookgerei, zoals rijststomers, vijzels, wokken met wokringen etc. Ook voor de aankleding van de tafel hebben wij batikdoeken in vele verschillende motieven en formaten. Verder hebben wij uiteraard eetstokjes, sateprikkers en diverse authentieke scheppen. Om helemaal in Oosterse sferen te komen, hebben wij een breed assortiment van onder andere boeddha’s en wierrook. Dus ook voor een leuk cadeau bent u bij ons aan het juiste adres.

Food

Wij hebben honderden artikelen om uw indische rijsttafel tot een groot succes te maken. Naast meer dan 30 soorten sambal en diverse mie en rijstsoorten kunt u bij ons terecht voor vele soorten ketjap, chilisauzen, woksauzen, bamisoepen en tientallen droge en verse kruiden. Bij ons kunt u er op rekenen, dat wij alle moeite zullen doen om u goed te adviseren over uw rijsttafel. Wilt u snel, gemakkelijk en toch lekker een rijsttafel maken, dan beschikken wij over tientallen kruidenmixen (boemboe) die zijn samengesteld op basis van verse kruiden.