Skip to main content

Gerechten & Snacks

Hieronder vindt u enkele van onze favoriete gerechten. Uiteraard verkopen we nog veel meer indonesisch eten. Kijk bijvoorbeeld op deze pagina voor een deel van onze snacks. Kom naar de winkel of bel ons!

Nasi & Bami

Nasi en bami zijn kant-en-klare maaltijden die eigenlijk zonder bijgerecht gegeten kunnen worden.

Onze nasi bestaat uit verschillende verse kruiden die wij zelf kiezen volgens eigen recept. Daar voegen we varkensvlees, ei, ketjap en ketchup aan toe. Wij bakken alles in de wok met witte rijst.

De bami wordt op bijna dezelfde wijze bereid met andere kruiden en worden er verschillende groenten aan toegevoegd.

Lemper & Risolles

De lemper is een snack gemaakt met plakrijst, gele kip en verschillende kruiden. Deze gevulde rolletjes worden vervolgens gestoomd of in de magnetron opgewarmd.

Onze risolles is een gepaneerd pannekoekje, gevuld met gehakt, groenten en kruiden. Wij bakken de risolles in plantaardige olie.

Zoals al onze gerechten en snacks, worden de lemper en de risolles volgens eigen recept bereid, dat al generaties in onze familie wordt doorgegeven.

Spekkoek & Kwe lapis

De spekkoek wordt vaak verward met de Kwe Lapis. De naam Kwe Lapis betekent letterlijk ‘koek in laagjes’. Spekkoek is ook een koek in laagjes, maar de naam spekkoek komt af van de laagjes in buikspek, omdat het uiterlijk van de spekkoek daaraan doet denken.

De spekkoek is een cake met verschillende kruiden en de smaak doet sterk denken aan speculaas.

De Kwe Lapis wordt gemaakt van laagjes gestoomde pudding.